Achter alles dat werkt, gaat techniek schuil

Soms zichtbaar, maar in veel gevallen onzichtbaar. Techniek die moet worden ontworpen, onderhoud nodig heeft en moet worden beheerd. Net als bij een auto; je hoeft niet persé te weten wat er onder de motorkap gebeurt, maar je wil er wel op kunnen vertrouwen dat de techniek je niet in de steek laat.

Zo ook bij websites en webapplicaties. De grafische interface is maar een deel van het geheel. Je kijkt ernaar en hebt er interactie mee, maar wat gebeurt er als je op een button drukt? Dan gaat de techniek van Steltkluut Inc aan het werk. Omdat Steltkluut Inc. de techniek voor websites en webapplicaties zelf ontwikkelt, kunnen we die ook prima aanpassen, afstemmen en monitoren.

Over Jan Jongkees

Jan Jongkees is senior developer en oprichter van Steltkluut Inc. en heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van computers, software en infrastructuur. Hij werkte aan een breed scala van ICT concepten, zoals netwerken, servers, storage, clustering, consolidatie, visualisatie en databases. In verschillende rollen werkte hij mee aan een groot aantal projecten, waarbij de concepten vaak oplossing werden voor het IT-vraagstuk in kwestie. Nu werkt Jan voornamelijk aan websites en webapplicaties die hij voor zijn klanten ontwikkelt, installeert en beheert.

Meer weten over de ervaring en expertise van Steltkluut Inc.? Bekijk dan het online CV van Jan Jongkees.

“Ik vind het prachtig om mooie, praktische oplossingen te maken” – Jan Jongkees

Over de Steltkluut

Het werken met computers is vandaag de dag onvermijdelijk. De tijd die je achter je bureau en computer doorbrengt compenseer je in je vrije tijd met dingen die je graag doet. Jan laat zich in zijn vrije uren graag inspireren door de schoonheid van de natuur. Hij geniet van het buiten zijn en fotografeert de mooie dingen die hij daar tegenkomt.

Steltkluut Inc. is vernoemd naar de Steltkluut Himantopus Himantopus. Deze dunne waadvogel met zijn lange poten is in Nederland een zeldzame, beschermde vogel die maar weinig in het wild wordt gespot. Naar deze vogel heeft Jan zijn bedrijf vernoemd.  De foto’s van de Steltkluut op deze website zijn foto’s uit eigen collectie.